kondicijska vožnja

Položili ste vozački ispit, ali nakon toga rijetko ste ili niste uopće vozili? Nakon određenog vremena u Vama se javlja strah i nesigurnost, ne vjerujete u svoje vozačke sposobnosti a također ne poznajete ni prometne propise i sigurnosna pravila?

Iako je upravljanje vozilom vještina koja se ne zaboravlja ako ste je savladali, ipak većini onih koji naprave dužu pauzu potrebno je neko vrijeme i određeni broj sati da se opet priviknu na vožnju i složene prometne uvjete.

Razmislite koji su nedostaci u sitaucijama da vas roditelji, partner ili prijatelji obučavaju?

A koje su prednosti ako se prepustite profesionalcima..?

Krenimo od vozila, naša vozila opremljena su duplim komandama što instruktoru omogućava da reagira u bilo kojem trenutku i ispravi vaše pogreške.

Drugo, instruktori posjeduju potrebno znanje i vještine, i znaju kako najlakše prenijeti to znanje na vas, dok vaši roditelji ili partneri nemaju dovoljno strpljenja, možda imaju i strah da će se nešto loše dogoditi jer im je smanjena mogućnost reagiranja, pa tako svoj stres mogu prenijeti i na vas što svakako umanjuje mogućnosti da vas kvalitetno obuče i pripreme za promet.

 

 

Da ne spominjemo kako često takve situacije završavaju  svađama i prekidom vožnje.

Izbjegnite slične situacije i obratite nam se s poverenjem.  Postanite aktivan i siguran sudionik u prometu za 30€ po satu.

B R Z I  T E Č A J !

 

Za one koji žele u najkraćem zakonskom roku svladati upravljanje motornim vozilom“ B“ kategorije. Vozačka dozvola „ B“ kategorije za 8 tjedana. Brzi tečaj obuke za vozača“ B“ kategorije u Autoškoli “STOP”podrazumijeva deset dana predavanja iz predmeta prometni propisi i sigurnosna pravila, te 35 sati obuke iz upravljanja vozilom. Prvih 5 sati kandidat vozi po jedan sat, a ostale sate vozi u blok satovima.

 

Saznaj više