brzi tečaj –Zahvaljujući Autoškoli „STOP“ vozačka dozvola u rukama za 8 tjedana

Za one koji žele u najkraćem zakonskom roku svladati upravljanje motornim vozilom“ Bkategorije

Ponekad čekanje šest mjeseci od početka obuke za vozača do konačnog držanja vozačke dozvole u rukama, uvjetovano hrvatskom birokratskom stvarnošću, može kandidate želje znanja, dovesti do ruba strpljenja.

Brzi tečaj obuke, kojega za sve kandidate koji, primjerice žele završiti  za one koji žele u najkraćem zakonskom roku svladati i upravljanje motornim vozilom“ B“ kategorija, nudi Autoškola „STOP“ predstavlja učinkovito rješenje.

Odabir autoškole STOP je pametan potez ako vam je bitno da što prije završite autoškolu i sjednete za volan. Brzi tečaj polaganja vozačkog ispita omogućuje vam da u roku od samo 8 tjedana steknete vozačku dozvolu. Prosjek završetka autoškole je od 4 do 6 mjeseci (16-24 tjedna), ovisno o kandidatu, Autoškola STOP vam omogućava upis brzog tečaja koji vrijeme potrebno za stjecanje vozačke dozvole bitno smanjuje. Izbor dali želite brzi ili regularan tečaj je na vama prilikom upisa u autoškolu, cijena za oba tečaja je identična.

Glavni preduvjet za mogućnost pohađanja našeg brzog tečaja obuke jeste prethodno brzo polaganje ispita iz  poznavanje prometnih propisa i sigurnosnih pravila, što mu otvara mogućnost da za 8 tjedana u svojim rukama ima i vozačku dozvolu.

Brzi tečaj obuke za vozača podrazumijeva deset dana predavanja iz predmeta prometni propisi i sigurnosna pravila, te 35 sati obuke  iz upravljanja vozilom. Prvih 5 sati kandidat vozi po jedan sat, a ostale sate vozi  u duplim satovima.

Prijava na brzi tečaj

Prijava

B R Z I  T E Č A J !

 

Za one koji žele u najkraćem zakonskom roku svladati upravljanje motornim vozilom“ B“ kategorije. Vozačka dozvola „ B“ kategorije za 8 tjedana. Brzi tečaj obuke za vozača“ B“ kategorije u Autoškoli “STOP”podrazumijeva deset dana predavanja iz predmeta prometni propisi i sigurnosna pravila, te 35 sati obuke iz upravljanja vozilom. Prvih 5 sati kandidat vozi po jedan sat, a ostale sate vozi u blok satovima.

 

Saznaj više